

TeamPlay Kick-off Meeting Inria, Rennes – France <u>30 – 31 January 2018</u>

Tuesday 30 Jan. 2018:

1) 12:00-14:00 Lunch at Inria

2) 14:00-14:30 Introduction: TeamPlay30 minOverall picture, partners and WPs.By coordinator.

3) 14:30-16:00 Tour de table Introduction of each partner institution/team + individual people 11x8 min = 88 min (1:28)

4) 16:00-16:30 Break

5) 16:30-17:40 Presentation of each WP 7x10 min = 70 min (1:10) WP summary, deliverables. By WP leaders.

6) 17:40-18:00: Deliverable schedule, rules and reporting 20 minScientific, financial, time sheets, etc.By coordinator.

7) 18:00-18:30 Meeting schedule.
30 min
EU meetings. TeamPlay meetings. WP-specific meetings.
Decide dates, organizing partner, tentative place or remote tool (at least for 2018).

8) 19:30: Dinner Crêperie Saint-Cornely (traditional crêpes and galettes from Brittany)

Wednesday 31 Jan. 2018:

9) 9:00-9:45 Overview of deliverables for the first 18 months.



22 deliverables x 2 min = 44 min Form, contents, organization. By deliverable leaders

10) 9:45-10:15 Infrastructure / Quick and early deliverables
30 min
D7.1 D7.2 Mailing lists (Inria)
D7.3 Internal Software Repository/Tools (Inria)
Logo (SDU)
D6.1 Press release (SDU)
D6.2 D6.3 Public / Internal Web sites (SDU)

11) 10:15-11:00 Initial work on larger deliverables for the first 6 months (T0+1 to T0+6):
45 min
D5.1 Report on early requirements analysis results (TAS-E)
D6.4 Data management plan (SDU)
All, lead by deliverable leaders.

11:00-11:30: Break

11:30-12:30 (continued)
Initial work on larger deliverables for the first 6 months (T0+1 to T0+6):
60 min
D5.1 Report on early requirements analysis results (TAS-E)
D6.4 Data management plan (SDU)
All, lead by deliverable leaders.

12:30-12:35: Wrap-up, rules, by coordinator. 5 min.

12:35-13:30: Lunch at Inria